Hoʻonohonoho ulu ulu mea kanu DA-6

Aloha, e hele mai e nīnau i kā mākou huahana!

ʻO Diethyl aminoethyl hexanoate (DA-6) kahi mea hoʻokele ulu ulu ākea ākea me nā hana he nui o ka auxin, gibberellin a me ka cytokinin. Hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai a me nā mea hoʻoheheʻe kūlohelohe e like me ka etanol, ketone, chloroform, a pēlā aku. Kūpaʻa ia i ka mālama ʻana i ke ana wela o ka lumi, kūpaʻa ma lalo o nā kūlana kūlohelohe a me nā waikawa, a me ka pā alkaline e popopo ana.

ʻO DA-6 kahi ʻano regulator ulu mea kanu kiʻekiʻe me ka laulā ākea a me ka hopena breakthrough, i ʻike mua ʻia e nā ʻepekema ʻAmelika i nā 1990 mua. Hiki iā ia ke hoʻomaikaʻi i nā hana o ka peroxidase mea kanu a me ka nitrate reductase; hoʻonui i ka ʻike o ka chlorophyll a me ka wikiwiki i ka helu photosynthetic; hoʻonui i ka mahele a me ka hoʻolōʻihi ʻana o nā hunaola mea kanu; paipai i ka hoʻomohala ʻana o nā aʻa, a kaohi i ke kaulike o nā meaʻai i ke kino.

Launch:
1.A mea hoʻomohala ulu ulu mea hoʻohana i hoʻohana nui ʻia i ka wā e hoʻohana ʻia ai i ka soybeans, tuber aʻa a me ka tuber kū, nā mea kanu lau.
Hiki iā ia ke hana inā ʻoi aku ka maikaʻi inā kāwili ʻia me nā mea hoʻomomona a me ka lāʻau make.
2. Hiki iā ia ke hoʻonui i ka ʻike o ka meaʻai i ka mea kanu, e like me Protein, Amino acid, Vitamin, Carotene, a me Candy
3. Hoʻonui i ka maikaʻi o ka mea i hāʻawi ʻia, a e kala i nā hua a hoʻoliʻiliʻi ka waha e hoʻonui i ka waiwai; E hana i nā lau o nā pua a me nā lāʻau i ʻōmaʻomaʻo hou, ka pua o nā pua, e hoʻolōʻihi i ka florescence a me ka manawa hānau o nā mea kanu


Ka manawa Post: Ian-11-2021